2015-10-15 08:29:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - előfordulhat, hogy rossz hírt kap

Napi horoszkóp október 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Szüksége van a sikerre, és ez a kívánsága ma teljesülhet. Karrierje felfelé ível, ismét magabiztosan képviseli az érdekeit. Ha kicsit szerényebb lenne, megúszhatná, hogy a kollégái beképzeltnek tartsák.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kiváló lehetősége nyílhat arra, hogy tökéletesítse a nyelvtudását – akár munkaidőben is. Ne sajnálja az időt a tanulásra, a fáradságos munka később többszörösen megtérül.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bár valószínűleg nem beteg, „csak” gyengélkedik, az egész napja kellemetlen hangulatban telhet el. Állítsa magát takarékra, akkor minden komolyabb bajt megúszhat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Pénzügyekben ma legyen különösen óvatos: ne kockáztasson, mert megbánhatja! Halassza későbbre az üzleti ügyek intézését, és azt az utazást is, amit mostanára tervezett. Érzelmileg előbbre léphet, ha nem törődik annyit a részletekkel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Humorérzéke könnyen átsegítheti az olyan napokon, mint amilyen ez a mai. Ha mégsem tud viccet csinálni a problémáiból, hogy ezzel feldobja a kollégáit, inkább dolgozzon csendben, nehogy elrontsa mások kedvét is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nem történik semmi, ami felkeltené az érdeklődését. Az a közöny, amellyel ma szemléli a világot, semmivel sem magyarázható. Kerülje a társaságot, különben személyes sértésnek veszik a visszautasító magatartását...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sajnos előfordulhat, hogy rossz hírt kap, ami a legkedvesebb barátjával lesz kapcsolatos. Siessen, és mielőbb látogassa meg akkor is, ha az estét korábban a családjának ígérte. Ha időben értesíti őket, senki sem fog neheztelni önre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sajnos bármikor megállíthatja a fájdalom, és reménytelennek látszik a gyógyulás. Szó szerint nehezére esik előbbre lépni. Ne lepődjön meg, ha az orvos a gyógyulás érdekében több mozgást javasol, ez valóban gyógyír lesz!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Termékeny időszakot él meg, ráadásul a munkatársai és az üzletfelei mind megértik az elképzeléseit, ez pedig szárnyakat ad önnek. Igazán szerencsés embernek tarthatja magát, de ne essen abba a hibába, hogy túl könnyedén fogja fel a dolgokat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Érdemes lenne a mai napot rendrakással kezdeni, hisz tudja: ha kívül takarítunk, azzal belül is rendet teszünk. Az egészsége és a kondíciója kitűnő, és ma a kedélyét sem borzolja semmi, sőt, egy kis sétára vagy a hobbijára is lesz ideje.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sajnos a korábbi fáradalmakat és feszültségeket nem lesz ideje kipihenni, ma sok munka vár önre. Már most gondolja végig, hogy mivel fogja tölteni a hétvégéjét! Jó lenne, ha a családjával ki tudnának szabadulni egy kis időre a városból...

Halak: II. 19. - III. 20.
A szervezete tiltakozik a korábbi terhelés ellen, de az is lehet, hogy túl gyorsan, átmenet nélkül tett valamit, és nem hagyott elegendő időt az alkalmazkodásra. Máskor legyen sokkal óvatosabb!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: